torsdag 31 januari 2019

Sovrum

Det första rummet jag målade när vi flyttade var vårt sovrum. Men jag har inte visat några bilder på det.
Jag hade svårt att välja mellan brunt och grått så de rekommenderade åt mig "Huurteinen" färgen från Tikkurila. Den är grå men med en brun ton. 


Nu har vi äntligen fått upp tavlor och spegel.


Tavlorna blev lite högt upp, men jag ville inte slå till dem i misstag när jag sover. Så det ser lite knasigt ut. Kanske de måste sänkas lite. 

Det blev lite tråkigt när vi har grått sängöverkast och nu gråa väggar. Kanske jag i något skede skulle fixa ett nytt färggladare överkast, rosa eller nåt ;)


Lillebrors doptavla hänger här.


Nätterna har inte varit så toppenbra på sistone. Lillebror vaknar nästan alltid minst en gång per natt så jag har varit bekväm och haft hans säng i vårt rum. Tappar han nappen eller vill dricka vatten så går det mycket lättare så här. Det är jobbigt att stiga upp och gå till nedre våningen för att hitta nappen.


Lillebrors kanin, den kan han inte sova utan. Han skall helst hålla i den fortfarande när han äter frukost. Broccoli heter den :) 
Han gillar den verkligen och har svårt att sova utan den. Det är så sött när han kommer med sin kanin hängande i handen eller munnen :)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar