lördag 10 november 2012

Slow food lördag

Idag har vi tagit det väldigt lugnt.

Igår var vi på kompisarnas fest. Vi kom till festen direkt efter jobbet och var hemma ca kl. 03.00 på natten. Ni kan säkert räkna ut att vi trivdes bra på festen :)

Har man vakat länge och druckit goda drycker så kan man vara lite trött följande dag. Vi tog en lite slow dag med slow food. 

Vi lagade själva hamburgare! Vi blev inspirerade av gårdagen när det serverades hamburgare och pizza. Prima mat för dagen efter också!

Köttet till biffarna (Angus) köpte vi av lokala gårdsbutiken, liksaså mjölet till semlorna. Såsen hittade mannen på själv och den blev god!



Dessutom hittade jag en jätte bra idé för örterna vi fortsättningsvis har ute i kylan.


Jag surfade på nätet och hittade en underbar blogg: Haikaranpesä kodiksi http://remppahaikara.blogspot.fi/.

Där tipsade bloggerskan om att man kan frysa ner örterna med olivolja i iskubsformerna.

Perfekt!


Nu har jag kuber med salvia, dragon och timjan.

Färdiga att bli slängda i pasta och grytor.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar