söndag 22 oktober 2023

Hotellet

 När vi kom till vårt hotell i Fuengirola (Wyndham residences Costa del Sol), såg damen bakom disken lite orolig ut och knapprade på maskinen. Jag hann redan bli lite orolig över att det blivit något tokigt med vår reservation!

Efter att tag sa hon att hon har uppgraderat oss till det finaste hotellet. Varför de gjorde så förblev oklart, men vilken tur för oss att för samma pris få ett lyxhotell!

För att komma in till området fick vi nyckel till den höga porten och vår rumsdörr hade SJU lås samt ett extra säkerhetslås. Kändes lite överdrivet.

Förutom att det var stort så hade vi en egen pool på balkongen! 

Lillebror dyker i egna poolen.

Smulan och Lillebror kollar på innergården.

Förutom den egna poolen så fanns det en stor "kall pool" och en uppvärmd pool på området vi kunde använda. Där var vi dagligen. Tur för oss att de övriga gästerna inte var så ivriga på att simma så vi hade den ganska långt för oss själva. 

Hotellområdet var så stort att det kändes som en liten by. Där fanns flera restauranger och butiker. För att ta sig runt inom det stora området kunde man gå eller hoppa på tåget. Tåget gick med 30 minuters intervaller.

Eftersom denna lilla by var lite avsides från staden så åkte vi ibland med tåget så långt vi kunde och gick in till staden efter det.

Jag trivs inte bland buller och folksamlingar så det var en lyckospark att vi valde i misstag ett hotell som låg lite i utkanten. Barnen orkade super fint och gick över 10.000 steg per dag, utan att märka det :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar