söndag 29 juli 2012

Hangö

Under veckoslutet hade vi några goda vänner på besök på sommarholmen. Eftersom man är omringad av vatten bestämde vi oss för att åka över till Hangö för att se hur det ser ut där. Visst har vi alla besökt Hangö tidigare, men aldrig har vi tagit oss dit med egen båt.


Vädret var perfekt!

Soligt och mild vind. Lite spännande var det nog eftersom vår båt är inte så stor, men man skall nog rådda en hel del för att kunna sänka den!

Resan dit tog en timme och då vi kom fram var vi VRÅLhungriga! Hittade flera restauranger, men jag tror att vi kunde ha valt en bättre! Inget fel på maten, men servicen var inte den bästa. Hälften fick sin mat och andra hälften ca 40 minuter senare! 
Man är ju van att maten hämtas samtidigt...


Lugnt och fint då vi körde till Hangö.

Efter lunchen kollade vi på väderleksprognosen pånytt och nu lovade de mitt i allt hård vind. Tog en snabb promenix och glass till efterrätt. Därefter körde vi tillbaka till holmen i betydligt mer studsande stil :)

På kvällen fick vi sedan ett vansinnigt åskväder. Det blixtrade och bullrade sent in i natten...det var nästan lite skrämmande fastän jag inte är rädd för åskan.

Idag har vi igen fått njuta av värmen, i ca. 27 grader.

Hangövalsen var förrästen vår bröllopsvals :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar