tisdag 1 december 2020

Första december och julfest

 Idag hade vi mitt teams lillajulsfest, på distans naturligtvis.

Vi fick alla handla åt oss glögg, pepparkakor, eller vad vi nu ville äta.

Vi loggade in på datorn och hade frågesport (kahoot), åt av maten vi köpt och hade trevligt. Det var faktiskt första gången som jag såg hur mina kolleger i mitt team ser ut! Vi har pratat flera gånger, men vi brukar inte ha kamerorna på då.

Katten Diana ville delta så mina kolleger såg ganska mycket kattsvans, kattöron och mera kattsvans framför min kamera. Diana försökte knycka mina pepparkakor (katten My älskade också att slicka på pepparkakor!), lekte med godisen och försökte skuffa ner blomman jag har på arbetsbordet. Som ni förstår så hade jag lite svårt att koncentrera mig :)

Hon har nog helt charmat oss och kissen blir modigare för varje dag.

Brittiskt korthår brukar kallas för "bredvid" katter. De kommer sällan i famnen, men de älskar att mysa bredvid sina familjemedlemmar.


Katten sover med Lillebror. Jag lyfte henne bort efter att jag hittat henne där, ifall Lillebror skulle ha svängt sig över henne.


Smulan älskar Diana. Hon är så mjuk och snäll <3

Trots att hon är en kattunge så har hon inte haft klorna framme en endaste en gång. Det överraskade mig mest. Jag minns när My var kattunge så klättrade hon med klorna upp i famnen. Jag hade jeans på mig varje dag så att jag inte skulle få rivmärken på benen. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar