tisdag 13 mars 2018

Sea Life

Idag fyller Smulan fyra år!
Hipp hipp hurra!

Vi firade henne med att åka till Sea Life. Alldeles otroligt bra ställe, så tyckte både barnen och vuxna. Smulan tyckte mest om muränan (vi fick t.om. se när de matade dem) medan jag tyckte att den elektriska ålen var spännande. När det var elektrisk så blinkade små lampor ovanför dess akvarium. Lillebror, han gillade mest de färggranna fiskarna. Han var hur nöjd som helst under hela besöket, det var mörkt på vissa ställen, men lugnt och fint.


Super spännande!

Efter att vi kollat alla fiskar gick vi via shoppen (smart planerat) till restaurangen och tog kaffe och glass. I shoppen köpte Smulan en båt som blir passar till badlekarna.

Förutom besöket till Sea Life gav vi en ny ryggväska åt henne. Hon har en tidigare som passar bättre småbarn så jag tänkte att vi skulle ge den åt Lillebror. Den har ett litet band som man kan hålla i när barnet har spring i benen så att man hinner efter :)

Nu blev det en ljusröd (of course :) ) med en stjärna.


Den var underbar tyckte Smulan och hon föreslog själv att Lillebror skulle ta den gamla väskan.

Vad spännande med en fyraåring och alla nya tankar och funderingar som har kommit med det! Mera om det i ett annat inlägg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar