Gjorde i lördags Gordon Ramsays Missisippi Mudcake.
Vi åt den hos väninnan igår och den var
GOD :)
Han, Gordon kan tydligen laga bra efterrätts recept också....
Kexbotten:
200 g digestivekex
60 g osaltat smör i små bitar
60 g god mörk choklad (skär den fin)
Chokladfyllning:
180 g god mörk choklad (skär den fin)
180 g osaltat smör i små bitar
4 stora ägg, lätt vispade
90 g mörk muscovadosocker
90 g ljus muscovadosocker
2 dl vispgrädde
På toppen:
1 dl väldigt kall vispgrädde
2-3msk pudersocker
choklad
Nu får ni beskrivningen på finska så att jag inte översätter fel:
Valmista ensin pohja. Murskaa keksit ja siirrä isoon kulhoon.Pane voi ja suklaa kuuman kestävään kulhoon ja nosta kulho kattilaan, jossa porisee hiljalleen kiehuvaa vettä. Sekoita kunnes seos on sulanut sileäksi, nosta kulho liedeltä ja sekoita keksimurska hyvin sulaan suklaaseen.
Levitä seos irtopohjavuokaan (23 cm).Painele seos lusikan selkäpuolella tasaisesti vuoan pohjaan ja reunoihin. Pane jääkaappiin asettumaan. Kuumenna uuni 180 asteeseen.
Täyte valmistetaan sulattamalla voi ja suklaa vesihauteessa edellä kuvattuun tapaan. Nosta kulho liedeltä ja anna jäähtyä hetki. Vatkaa munat ja muscovadosokeri toisessa kulhossa sähkövatkaimella tilavuudeltaan kaksinkertaiseksi sakeaksi vaahdoksi. Vatkaa joukkoon kerma ja kääntele joukkoon sulanut voi-suklaaseos.
Levitä seos keksipohjan päälle ja paista uunissa 45 min. kunnes täyte on asettunut. Anna jäähtyä kokonaan ennen kuin irrotat reunuksen.
Vaahdota kerma ja tomusokeri ja levitä kermavaahto jäähtyneen kakun päälle.
Koristele suklaalastuilla.
OBS! Jag hade inget muscovadosocker hemma så jag använde bara rörsocker.
Kexbotten:
200 g digestivekex
60 g osaltat smör i små bitar
60 g god mörk choklad (skär den fin)
Chokladfyllning:
180 g god mörk choklad (skär den fin)
180 g osaltat smör i små bitar
4 stora ägg, lätt vispade
90 g mörk muscovadosocker
90 g ljus muscovadosocker
2 dl vispgrädde
På toppen:
1 dl väldigt kall vispgrädde
2-3msk pudersocker
choklad
Nu får ni beskrivningen på finska så att jag inte översätter fel:
Valmista ensin pohja. Murskaa keksit ja siirrä isoon kulhoon.Pane voi ja suklaa kuuman kestävään kulhoon ja nosta kulho kattilaan, jossa porisee hiljalleen kiehuvaa vettä. Sekoita kunnes seos on sulanut sileäksi, nosta kulho liedeltä ja sekoita keksimurska hyvin sulaan suklaaseen.
Levitä seos irtopohjavuokaan (23 cm).Painele seos lusikan selkäpuolella tasaisesti vuoan pohjaan ja reunoihin. Pane jääkaappiin asettumaan. Kuumenna uuni 180 asteeseen.
Täyte valmistetaan sulattamalla voi ja suklaa vesihauteessa edellä kuvattuun tapaan. Nosta kulho liedeltä ja anna jäähtyä hetki. Vatkaa munat ja muscovadosokeri toisessa kulhossa sähkövatkaimella tilavuudeltaan kaksinkertaiseksi sakeaksi vaahdoksi. Vatkaa joukkoon kerma ja kääntele joukkoon sulanut voi-suklaaseos.
Levitä seos keksipohjan päälle ja paista uunissa 45 min. kunnes täyte on asettunut. Anna jäähtyä kokonaan ennen kuin irrotat reunuksen.
Vaahdota kerma ja tomusokeri ja levitä kermavaahto jäähtyneen kakun päälle.
Koristele suklaalastuilla.
OBS! Jag hade inget muscovadosocker hemma så jag använde bara rörsocker.
Hej,du glömde receptet!!!
SvaraRaderaDet gjorde jag...skall korrigera situationen i ngt skede :)
Radera