måndag 19 maj 2014

Smulans dop

Igår var det Smulans dopdag.
Hennes första fest!

Jag skrek under hela min dopdag (kolikbarn) så jag funderade med spänning hur det går med Smulan. Hon är en rätt så lugn baby, men tycker att det är slött att vara för länge på samma ställe (nu när hon har börjat intressera sig för sin omgivning). 

Bra gick det som tur. Några gånger ropade hon till, men det var kanske bara för att se att vi var skärpta :) Smulan fick fyra gudföräldrar och jag är så glad för att hon har dem! Vi hade med Mannen också våra gudföräldrar med på dopet. Så roligt att de alla kunde delta!


Smulan hade sin pappas dopklänning.

Babyns dagssömn blev inte riktigt av när det var så mycket action så hon var rätt så trött. På kvällen satt hon lugnt i famnen, klädd i sin pyjamas och tittade på alla sina fina presenter.
Vi läste vad det stod på korten och bläddrade igenom  böckerna, kollade på smyckena och prydnadsföremålen och beundrade de nya kläderna. 

Vi hade tur med vädret igår då det var sol och 22 grader! Vi var ett så stort gäng (45 st) att det skulle ha blivit rätt så trångt inomhus, men nu var de flesta utomhus och beundrade mommos och mofas trädgård. Stort tack till morföräldrarna som ordnade festen och farföräldrarna som hjälpte till!

Med denna fina dag i fickan så har man nog bra fiilis hela veckan :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar