söndag 17 februari 2019

Veckoslutet

Vi har hunnit med mycket på några dagar.
Gör man mycket så springer veckoslutet snabbt förbi, men det blir en lite lugnare vecka nästa vecka för att Smulan har sportlov. Så vi kan dega hemma hur länge som helst :)

På lördag kväll samlades ett dussin på restaurang Salutorget för att fira vår kompis Sonja som fyller 40 år. Herrejess, nu börjar kompisarna fylla 40! Ingen fel med det, men stort känns det, sådär halvvägs i livet.

Bordssällskapet var hur trevlig som helst och vi pratade och skrattade om vartannat. Det råkade sig att vi satt bredvid mina föräldrars grannar så vi passade på och tog samma taxi hem. Mina föräldrar vaktade barnen så de fick gå hem och sova när vi dök upp. Jag skulle inte ha haft ork att festa hela natten så det var skönt med en "vuxen" fest på restaurang. 

Både på lördag och söndag har vi njutit av solen. Vi har varit ute och gå i skogen, jag skidade på skare och barnen har sprungit runt på balkongen i bara tröja. 





Ni kan säkert förstå den glädjen barnen upplevde när de inte behövde ha tjocka vinteroverallen och handskar på sig. Det sprätte i benen och den rusade runt som tossingar. Katten Mårran deltog i vårsolsloppet. 

Idag hade vi kompisar på besök på eftermiddagen och åt fastlagsbullar. 

Ett väldigt lyckat veckoslut!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar