torsdag 4 februari 2021

Gröna väggar

 Detta är min första blogguppdatering i februari.

Februari har hittills varit kall, vacker, solig och torr. Inomhusluftens fuktighet är under 20% och det märker jag i näsan. Torrt som bara den!

Förra veckan målade jag vår aula i nedre våningen. Det är ett rum som vi alla använder mycket, jag jobbar där, gästerna sover där, vi alla jumppar och hänger i ribbstolen, kattens träd är där. Ett rum med mycket liv. Alla väggar är vita och målades ca 15 år sedan så de är inte helt fräscha heller.

Nu fick jag äntligen energi och målade hela aulan....grön! 

Jag älskar grönt!

Jag har inte foto på hela aulan för att det är lite bökigt och stökigt där då vi målar fönsterbräderna och karmarna vita. Jag målade väggarna och Mannen de småpetiga karmarna :) Bra fördelning tycker jag!


Diana i sitt klösträd. Hon gillar det verkligen och brukar klättra upp längs med pelarna. 

Jag målade aulan grön ända till klösträdet och sedan fortsätter det i vitt till trapporna. Man ser bra kontrasten mellan den gröna och vita färgen då jag lämnade en vit kan högst upp och de vita listerna längs ner.


Diana är nog så snäll då hon bara klöser sitt träd och lite på köksmattan (den är en gammal jutematta så det är alldeles okej). Möblerna och gardinerna har hon lämnat helt i fred :)

Grönt är skönt!

1 kommentar:

  1. Du har hittat en fin nyans grönt. Kiva med lite färg👌

    SvaraRadera