söndag 21 augusti 2022

Promenader

 Jag fick ordinerat av ortopeden att röra på mig (simma & gå) och jag har verkligen rört på mig!

Vaknar jag mitt i natten och är helt öm och stel i vänstra benet så har jag lust att ta en promenad mitt i natten. Än så länge har jag inte gått ut på promenad mitt i natten, det börjar ju vara så mörkt! Men idag vaknade jag kl.5 till att det kändes väldigt obekvämt så kl. 5.30 var jag ute på promenad. Alldeles ensam :) Eller några rådjur och ekorrar hade samma vägar som jag.

Att konstant vara i rörelse orsakar det att jag är så trött på kvällarna. Dessutom har jag fått förfärliga skoskav under tårna på vänstra foten! Det är säkert för att jag stiger ner med foten annorlunda när muskelstyrkan är sämre. 

Vi har varje dag varit till vår sommarstuga och igår passade jag på att gick med Lillebror längs med vår stugväg. Jag var och kollade var vår postlåda ligger och den är hiskeligt fin! Damen som hade stugan före oss gillade att snickra.


Postlådan är ju lite onödig för oss...kanske jag kunde skruva loss den och hänga upp den på stugväggen istället. Om man skulle förvara Bamse tidningar i den i stället.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar