lördag 8 juli 2023

Resa till Sverige

 Idag kom vi hem från en trevlig semester i Sverige.

Vi reste dit i måndags och kom hem idag (lördag). Min bror och hans familj kom med samma båt till Sverige och sedan bodde vi hemma hos dem. 

Det var ett kort men intensivt besök. Vi hann med en hel del och några favoriter var Kolmården, Söderköping och trollstigen. Vi var en hel dag på Kolmården och kollade på djuren och snurrade runt i Bamsevärlden.

Lillebror kör med Skalmans bil.

Tigrarna på Kolmården kom extra nära.


 De påminde mig lite om mina tidigare katter My och Mårran. Tigrarna busade och attackerade varandra i smyg, bara för skojs skull...precis som mina katter gjorde.

I Söderköping besökte vi en utsiktsplats. Jag var lite osäker på hur barnen skulle orka gå ända upp till toppen (över 300 steg i trapporna), men det gick nix nax! De sprang hela vägen upp!

Vilken utsikt!

Efteråt tog vi alla varsin glassportion på Smultronstället. 

Om ni undrar vad trollstigen är så är det helt enkelt en stig i skogen där människor har lämnat troll som man kan titta på. Största delen är av sten. Barnen gillade verkligen det och ropade glatt när de hittade troll. Så klart skall vi ha med ett eget troll nästa gång som vi lämnar kvar där.


Min bror och hans fru fixade så god mat åt oss varje dag så vi blev alldeles förfärligt bortskämda. Vi har lekt mycket med lilla kusinen och hon är så söt och rar! 

Nu när vi har kommit hem, har vi väldigt ledsamt efter dem och hoppas på att ses snart igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar