söndag 1 december 2013

Babyshowern jag missade

På torsdag kände jag mig lite ynklig och måste stanna hemma. Mådde illa och hade huvudvärk, på kvällen fick jag som bonus feber.

Natten mellan fredag och lördag var så hemsk att jag åkte genast till läkaren på lördag morgon och jag hade lite av allt möjligt berättade hon. Infektionsvärdena var höga och jag har luftrörskatarr så det blev att hämta en antibiotikakur på apoteket. Jag såg säkert ruskig ut när de sade åt mig "kämpa på" på apoteket. Så har ingen tidigare sagt när jag hämtat medicin.

Jag fick 4 dagar till sjukledigt och jag har spenderat tiden med att turvis ligga i sängen och soffan. Lite bättre känns det alltid på morgonen när feber ännu inte har stigit så mycket så nu passade jag på att titta vad jag fick av mina kompisar igår.

Igår missade jag ena massa roliga grejer! För det första så skulle jag på den årliga släktträffen och det såg jag verkligen framemot. För det andra så hade mina vänner ordnat åt mig och min kompis Linda (hon får bebis i januari) en gemensam babyshower.

Min kompis Paula hämtade sedan åt mig igår kväll en blöjtårta, en napp, snuttefilt och ett presentkort :)
Hade igår nästan 39 grader feber så jag kunde inte riktigt då koncentrera mig på innehållet. 



Idag läste jag sedan på kortet vad mina vänner skrivit och gissat gällande födelsedag, längd och vikt.

Jag skriver upp dem här så kan jag sedan i mars kolla hur det blev :)


Liza: 9.3.14 Flicka, 3300 g 45 cm
Paula: 18.3.14, Flicka, 3300 g 49 cm
Tua 15.3.14, Flicka 3250 g 43 cm
Lena 10.3.14, Flicka 3480 g 50 cm.


Nu känns det faktiskt lite hemskt att äta så mycket medicin som jag nu gör när jag väntar :( Men läkaren menade att det är viktigt att jag börjar må bra så att vi båda mår bra så det gäller väl bara att tro på vad hon säger.

I nästa inlägg skall jag visa vad min gudson har överraskat mig med! Oj, vad jag blev glad över de fina presenterna igår!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar