söndag 2 februari 2014

Runebergstårtor

Vi har idag bakat Runebergstårtor med kompisen Liza.
Detta har blivit en tradition som vi nu gjort i 3-4 år :)

Vi använde oss av samma recept som förra året klick (Kinuskikissas) för att det var det bästa receptet vi prövat på.


Och vi lyckades i år igen!


Mums, vad det blev gott!

Jag har sista arbetsdagen 5.2 och då är det ju riktiga Runebergsdagen. Tänkte prova på att göra Runebergstårtor på långpanna och bjuda av dessa smakliga tårtor åt mina kolleger :) Får se hur det lyckas!


3 kommentarer:

  1. Hej. Läste att dina Runebegstårtor lyckdes bra i långpanna, men hur dränkte du dem?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej! Jag skar tårtorna i bitar och doppade dem snabbt en och en i vatten-apelsinsaft blandning.

      Radera