lördag 1 februari 2014

Mikro-lördag

Då vi insåg i juli 2013 att vi högst antagligen kommer att bli föräldrar i mars 2014 sade min man något roligt.
Det första han sade var "måste vi nu skaffa en mikrovågsugn?". Vi har nog skrattat åt hans fråga många gånger!

Idag var vi då en sväng till Gigantti och köpte vår första mikrovågsugn, någonsin. Vi har bott tillsammans i 10 år och aldrig haft behov av en mikro.

Men kanske det är bra att ha en nu för att tanken att stå mitt i natten och värma mat i vattenbad låter inte så lockande...hih..

Trevlig fortsättning på lördagen!

4 kommentarer:

  1. Nog kan det vara skönt att äga en mikro nu så kan din man lättare hjälpa dej ifall nätterna blir rastlösa med fröken. Hoppas ni fick med en ställning för tuttflaskan om ni har stora tuttflaskor senare i användning. Ha det så bra så träffas vi snart ;)

    SvaraRadera
  2. Och en till god orsak till att bli med mikrovågsugn; när mina ungar var i åldern att "börja-äta-själv-men-behöver-lite-assistans var micron en lättnad...för den som hjälpte till med matande vill säga. Det hände att den egna maten svalnade avsevärt medan man jollrade; häääär kommer lite smarrrrig mooooos...Men när min yngsta var kring sju dog vår micro, och det blev aldrig aktuellt att köpa ny. Men under en tid i livet är det en underbar hjälpreda :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har också lite på känn att sedan när denna micro säger upp kontraktet så låter vi bli att köpa en ny. Fast det blir att se sedan. Än så länge har vi inte ens provat den nya apparaten :)

      Radera
  3. Senare är den nog en trygg apparat för små skolbarn att fixa själv te med eller små mellanmål när tekannan blir så het och plattorna är förbjudna för dom ;)

    SvaraRadera