fredag 25 oktober 2019

Lättnad

Gårdagen väntade jag på otåligt. 
Jag ville att dagen skulle komma snabbt, men å andra sidan ville jag inte det. 

I början av månaden besökte jag hälsocentralen för att kolla upp mina järnvärden. Det var inte ett så lyckat besök eftersom jag inte fick veta dem. I stället tyckte läkaren att mitt socker och blodtryck var för högt och att dessutom ser mina födelsemärken på ryggen konstiga ut. 

Blodtrycket kollade jag upp hemma under en vecka och jag kom till bra värden. Det var stressen som fick trycket att skjuta i höjden hos läkaren. Så det kan jag stryka över.

Före jag skulle gå och skära bort födelsemärken så bokade jag tid hos en hudspecialist. Den tiden var igår. Jag har varit så orolig över besöket att jag har varit jätte rastlös. Speciellt dagen innan och på morgonen innan besöket. Jag kunde inte koncentrera mig på någonting. Sen var min man också jätte orolig över att specialisten skulle tycka att födelsemärken var konstiga. Så han har suttit på nålar också.

Hudläkaren kollade igenom alla mina märken (också i hårbottnet) och jag hade allt man kan tänka sig, "kirsikkaluomi, rasvaluomi" osv. Eftersom jag hade två konstiga (ojämna) födelsemärken på ryggen så tyckte hon inte att det var oroväckande. Det kan vara bara någonting som är "min grej". De såg helt okej ut tyckte hon. Jag fick till hemläxa att ta mått och bild på dem och kolla upp om 6 månader att de inte har ändrat utseende. Puuust...jag var så lättad att jag nästan började gråta :)


Smulan fick låna min telefon och fotade det hon tyckte var vackert. Här är morsdagsrosen jag fick i maj.

Nu kan jag tänka på annat igen.
Av någon anledning så var 24.10 det enda jag kunde tänka på sedan jag bokade kontrollen. Inget ville jag planera före det. 

Idag skall vi fira lite. Smulan börjar simskolan och på kvällen skall vi titta på "Mamma Mu och Kråkan". Bara jag får Lillebror i tid i säng :)

Trevligt veckoslut!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar