söndag 6 oktober 2019

Veckosluten

Veckoslutet gick som vanligt i ett nafs!
Vi firade Mannen lite i förväg igår och jag bjöd honom ut på middag på restaurang. Barnen fick övernatta hos mummi och vaari. Lillebror sov övernatt hos dem för första gången. 

Lite spänning hade vi om hur det går, för att det var lite oroligt på kvällen hos dem. Men som tur lugnade det ner sig och vi behövde inte hämta hem Lillebror. Sedan sov han som en stock från kl.20 till 9.00! Hemma vaknar han senast kl.7.30. 

Maten på Bistro O Mat var toppen god och vi åt i god tid så vi hann med lite hemmahäng efteråt. Vi tittade på filmen "Green Book" och gillade den båda. Det är väldigt sällan som vi tittar på film. Orsaken är att vi inte orkar vaka så länge som en film räcker (åtminstone 2h), men nu kunde vi börja titta på filmen redan kl.20 så det var perfekt.




Idag har vi hämtat hem två väldigt glada barn och pynjat i trädgården. Vi hade också kompisbesök, nya grannen tvärs över gatan och grannen från förra adressen :) 

Det har blivit en hel del kalasandet på veckoslutet. Förra veckoslutet var vi på kalas (40 års kalas) och då var Smulan och Lillebror övernatt hos mommo och mofa. Där var också deras kusin så det var extra spännande. Bra gick det också och alla var nöjda. Inkommande veckoslut firar vi lite Mannen igen och därpå följande blir det ett till 40 års kalas gånger två! Så en hel del kalas är det i oktober :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar