lördag 6 juli 2013

Semester

Nu börjar jag min sommarsemester, äntligen!

Mannen är företagare och har möjlighet att ta ut semester samtidigt så vi kan vara tillsammans.



Bjöd igår arbetskompisarna på glass och jordgubbar och på kvällen var jag ute med mina tjejkompisar från gymnasietiden. Vi satt på terrass och sedan var vi senare ut och äta. Vi ses inte så ofta mera så det har ofta hänt mycket nytt när vi träffas. Det nya för denna träff var att en av mina väninnor skall få en bebis i januari. Spännande!

Mannen har känt sig jätte konstig sedan han tog stelkrampsvaccinet i måndags. Han fick jätte ont i armen (vilket är normalt för honom) men sedan började det följande dag sticka i hela kroppen. Arbetsplatsläkaren skickade honom till Mejlans jour så där satt vi sedan i fem timmar när de tog blodprov och gav resultatet. Inget hittades, men han känner sig ännu också "konstig".  Hoppas att det går snart om att han kan njuta av semestern.

Vi tar det med Mannen bara lugnt idag så att vi orkar rocka på Ruisrock imorgon. Sedan stannar vi kvar i Åbo några dagar för att vandra runt i staden och äta gott. 

Brorsan kommer att bo här hos oss på veckan och ta hand om katterna och vi lovade i utbyte kolla hans post. Hans postlåda befinner sig på vår rutt, det gäller bara att komma ihåg att titta i den.

Nästa blogguppdatering blir om en vecka :)

Hej så länge!

2 kommentarer: