torsdag 11 januari 2018

Feberyrsel

Smulans jullov tog slut i tisdags och det var dags att återgå till dagis.
Hon var glad och hade haft en jätte fin dag på dagis (hon hade nog saknat sina kompisar). När vi kom in efter att ha lekt en stund ute så styrde hon till sitt rum och gick och la sig (ca kl.17). Det var konstigt tänkte jag! Det har hon aldrig gjort tidigare, men sen var hon varm och berättade att hon hade ont i pannan. Det var febern som kom överraskande.


En bild från förra året på sovande Smulan. Hon var trött efter kusinens namngivningsfest.

Det blev inget mera dagis för henne denna veckan, nu gäller det bara att vila. Igår hade hon feber hela dagen och sov jätte mycket. Lite orkade hon rita och lyssna på sagor mot eftermiddagen.

Vi är bjudna till två kalas denna vecka, det ser tyvärr ut som om de måste inhiberas för vår del. Så himla tråkigt för att Smulan har pysslat och väntat extra mycket på den ena festen (4-års kalas).

På tal om presenter så fick hon en present i förra veckan av en liten tjej. I paketet var det utklippta pappersbitar. Smulan såg lite missnöjd ut och menade att det var kanske inte en så bra present. Hon suckade och såg fortfarande missnöjd ut men sade sedan " Det är väl tanken som räknas". Jag blev överraskad över att hon kunde formulera sin besvikelse så och förstod att den var menad som en bra present åt henne <3


2 kommentarer:

 1. Hoppas hon kryar på sig snabbt <3
  Pappersbitarna var fåglar, glömde säga det till er :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Va bra, jag skall hälsa henne att det var fåglar :) Här pågår ivrig tankeverksamhet, nu försöker vi hitta på en bra present tillbaka!

   Radera