onsdag 5 maj 2021

Mitt i veckan

 Huuu, vilket väder. Svinkallt och det kommer snöblandat regn.

Jag köpte igår och idag lite växter till bakgården och tänkte att det blir perfekt att plantera nu när det skall regna i några dagar. Så slipper jag vattna :) Lite varmare regn skulle jag har föredragit, det blev iskalla fingrar av att gräva ner växterna.

Vi har lite trädelar på vårt hus och ett helt förråd och biltak av trä. Målfärgen har börjat flaga och armaturerna på balkongen har rostat så vi passade på och piffa upp det. Eftersom vi bor högt upp och i ett högt hus blev det omöjligt att fixa det själv så vi hade hjälp. Under tre dagar hade vi fem tjejer här och målade. De balanserade på byggställningar uppe i 8-10 meters höjd och målade. I tre dagar målade de och det blev super snyggt! Vi skulle aldrig själva ha fått det fixat och jag skulle nog inte ens ha vågat måla så högt uppe!

Vi har haft 14 (!!!) armaturer på balkongen. Jag har aldrig tänt lamporna för det blir ju helt för ljust och på balkongen vill man ha det mysigt på kvällarna, inte få en akvarie-effekt. Vi slänger bort de gamla rostiga och köper sedan kanske fyra nya. Fyra borde räcka hur bra som helst :)

Annat viktigt denna vecka så har min bror haft födelsedag, hurra och grattis!

Vi hade Lillebrors utvecklingssamtal idag. Allt var bra och han beter sig hemma och på dagis på samma sätt så han verkar vara bekväm där :) Prima!

Avslutar med en bild på en dinosaurie som Lillebror gjort.


Det har varit påskgräs i den, men nu växer där majs. Han sådde såna majsfrön som man får när man skall poppa popcorn. Växer snabbt och ser kul ut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar