söndag 16 maj 2021

Söndagshälsningar

 Vips, så var det söndag. Det var en lite kortare vecka då torsdag var ledig (Kristi Himmelfärdsdag). 

På torsdag grillade vi och hade Smulans bästa kompis med föräldrar på besök. Det var så fint väder att vi kunde vara utomhus. Vi var helt ivriga med Mannen och planerade mat osv då det kom gäster. Vi har i princip bara sett vår närmaste familj det senaste året. Fortfarande följer vi såklart restriktionerna. Nu blev det äntligen vår tur att få vaccin så vi bokade genast tid. Bara vi är friska så får vi vaccinet mot corona om 1,5 vecka! Hurra! 

Lillebror tog långledigt och var hemma också på fredag.


Han är super glad över sin Batman t-shirt :)

Vi har varit och beundrat de blommande träden och nu är det inte lång tid kvar tills våra äppelträd blommar. De är så fina!


För att avrunda med en trevlig historia så här på slutet av inlägget så hördes det slammer och plask när vi satt vi frukostbordet och åt. Orsaken till de konstiga ljuden var katten Diana...hon hade trillat i toan. Som pricken på i:et hade Lillebror varit och morgonkisi och INTE spolat (och inte fällt ner locket). Så jag fick tvätta katten med vatten och tvål och hon spenderade följande timme med att ännu tvätta sig själv. Mannen skurade toagolvet och väggarna (det stänkte en hel del när katten plaskade i byttan). Oj oj :D


Myspaus, Smulan och Diana.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar