måndag 16 november 2015

Katthotell

Nu har vi kommit hem från vår Teneriffa resa. Det var en fin resa som jag skall berätta om lite senare.

I detta inlägg tänkte jag berätta om Mårrans första hotellvistelse :)
Han checkade in på Kissahotelli Hyrinä 4.11 och spenderade 11 dagar där.


Mårran leker med Smulan och hennes bilar.

Jag måste erkänna att jag var lite stressad för att man vet ju inte hur han skulle reagera. Han var på ett obekant ställe med obekanta människor. 

Han fick en egen bur där han åt och sov och sen fick han tassa runt i stugan fritt om han kände sig för att göra det. Det var en ganska stor stuga med 3 rum. Ägaren hade byggt plankor längs med taket som katterna kunde gå längsmed och så har de 2 stora tegelugnar som man kan sitta på. 

Ni skulle bara veta hur glad jag blev igår när jag hämtade hem honom! Han var jätte nöjd och visade åt mig sina favoritplatser (trapporna upp till tegelugnen) och spann högt som en traktor.
Hyrinäs ägare berättade att Mårran är nog ingen vanlig katt, han har aldrig haft en så snäll och samarbetsvillig katt tidigare :D Han var nog ganska förvånad över hur lätt det är att ge honom medicinen. De menade att de jätte gärna tar honom igen dit. Så fick han en stor kram av ägaren.

Här hemma är han lika glad igen och insisterar på att sova i samma säng med mig. Kanske han fick lite ledsamt efter oss fastän han trivdes bra på hotellet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar