tisdag 17 november 2015

Teneriffa 1/3 Barnets resa

Vad gjorde vi då på Teneriffa?
Ja, det blev väl en hel del. Mest av allt så gick vi, det blev i genomsnitt 10 km/dag. Dvs. vi gick 100 km under vår semester :D Vi badade både i havet och poolen och en dag hyrde vi en bil och körde runt ön.

Smulan (1 år, 7 mån) var den duktigaste resenären, det var inte alls krävande som jag var rädd för. Hon anpassade sig genast till allt. Flygresan gick hur fint som helst. Hon flaxade med händerna och lekte att hon flyger. Att äta på planet (vi hade egen mat med) var ett programnummer och sen kollade hon på några barnfilmer på iPaden. Igår när vi vaknade här hemma så tyckte hon att hon skulle åka flygplan på nytt. Vi föräldrar var av annan åsikt...


Vår lilla by. 


Kollar man ner från vår balkong så ser man barnpoolen. Ni kan tänka er att hon upprepade varje dag "simma, simma, simma".


Sängarna var bekväma och stora. Roligast var ju förstås att hoppa i dem!


Mofa bjöd oss på djungel zoo. När barnet såg den stora svarta pantern så tyckte hon att det var katten Mårran (hon saknade säkert honom). Apväskan hon har på ryggen var fantastisk. Smulan är snabb som blixten så det var bekvämt att ha ett band att hålla i så att hon inte hamnar i fara. 


Lite shopping. Mommo hittade blommiga Vans skor åt barnbarnet. De blev genast favoritskor.

Helt utan sjukdomar klarade vi inte oss denna gång heller. I slutet av semestern fick barnet feber  + röda prickar så vi åkte in till sjukhuset för att kolla upp saken. 
Hon hade feberrelaterat virus och fick iburprofein och antihistaminer. Hon var hur bussig som helst, men kunde inte äta för att hon hade blåsor i svalget också. 


Juggi direkt ur burken smakar gott om man har ont i halsen. 

Själv fick jag hög feber när vi kom hem. Vilken tur att jag inte fick det tidigare, vet inte hur jag skulle ha klarat av flygresan. Barn är nog konstiga filurer när de orkar pynja på sjuka och vi vuxna blir sängliggande :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar