måndag 8 februari 2016

Februari - bakelser och avvänja från tutten/nappen

I februari har vi ätit sött hela tiden. 
Inte så bra, men nog gott.

På veckoslutet blev det fastlagsbulla. Med jordgubbssylt (hade ingen hallonsylt). Brorsan och Mannen tyckte att det smakade rika riddare. Gott!


Smulan är nu 1 år och 10 månader. Denna vecka började tvåårstrotset på allvar. Som tur varade "känkkäränkkän" inte så länge. Nästa utbrott fick hon följande dag när hon absolut inte ville ha på sig fleece mellandräkten. Hon skrek och protesterade vilt en stund. Mitt i gråtattacken blev hon tyst och sa "nu är jag glad" och sen fortsatte hon att vara glad :)

Brorsan och hans sambo (läkare) menade att NU måste tutten/nappen bort med en gång. Så jag klippte sönder den. Till natten krävde hon att få sin napp och när hon såg att den var sönder så försökte hon suga på den en stund och sen kom vi överens om att vi måste kasta den. Hon har inte frågat efter den mera för att hon vet att den är sönder och ligger i soporna. Helt så enkelt är det inte för att nu tar det en timme längre att somna och så suger hon på tummen. Måste ta lite och googla vad man skall göra med tummen. Kanske kleta på någon äcklig smörja. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar