måndag 23 maj 2016

Vilket veckoslut!

Det har varit mycket på gångs detta veckoslut!

I lördags var vi på fyra-års kalas hos Smulans gudmor (hennes dotter fyllde år, inte gudmodern ;)). Smulan hade så roligt att hon inte ville åka hem.
Vi åkte inte hem därifrån, utan till Smulans farföräldrar. Där blev hon övernatt. De hade varit och bada bastu, grillat korv och gått runt en sjö. Jag och Mannen styrde våra nosar mot Helsingfors och restaurang Nokka. 


En väldigt mysig restaurang.

Vi åt en sex rätters meny (!!). Mannen tog till maten ett vinpaket, men jag valde den alkoholfria versionen för att annars skulle jag inte ha hittat hem mera. 

Maten var väldigt god, men alkoholfria drycken som kom till de olika rätterna var inte så bra. Jag hade väntat mig lite annat än läsk. De två sista dryckerna måste jag lämna, annars skulle jag ha blivit illamående. Jag dricker nästan aldrig läsk så det blev för sött för mig.

Vi kom hem sent och vaknade kl.6 fastän vi skulle ha fått sova hur länge som helst. Vad fånigt! Så är det när man vaknar varje dag tidigt så kan man inte sova längre fastän man lägger sig senare.

På söndag har vi lagat mat och till middag kom våra grannar på pizza. Det blev mycket spring, skratt, såpbubblor och blöta kläder :)

Ett soligt och fint veckoslut!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar