fredag 13 mars 2020

Underbara lilla tös!

Min underbara, påhittiga, nyfikna, glada, sociala dotter fyller idag 6 år!
Hurra, hurra, hurra!

Det är stort, det en ålder som man kommer ihåg saker och ting ifrån när man är vuxen. 
Firandet blev inte så stort som planerat. Det skulle komma imorgon både släktingar och vänner på kalas, men vi inhiberade det. Nu när corona viruset härjar här också så vill vi inte utsätta de nära och kära som är i riskgruppen för fara. Jag har själv fått en släng av någon flunsa känns det som, men det är nog någon vanlig version. 

Smulan tog allt väldigt fint. Hon förstod att vi inte kan fira stort och blev hur glad som helst när jag berättade att hon får present av oss och så bakar vi en tårta! Klart att det skall vara tårta.

Hon bakade den själv, med lite assistans. Äggen kläckte hon sönder jätte fint, inga olyckor. Man märker hur hon har blivit noggrannare.


Det blev en tårta med sockerkaksbotten och fuktat med mjölk.


Vispgrädde och hallon inuti och chokladglasyr på.


Med franska pastiller skrev hon nr 6, ett bord och en kant runt kakan. Klart man skall ha ett bord av pastiller på kakan :)

Mommo och mofa kom och gratulerade. Vi tog videosamtal med mummi och vaari och gav Smulan hennes present som vi alla var med på. En cykel med 7 växlar. Ut genast på cykeltur och hon förstod med en gång hur växlandet fungerade. 

En väldigt fin dag, med solsken som på beställning!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar