lördag 28 juli 2018

Party

Idag hade vi Lillebrors födisfest för släktingar och gudföräldrar.
Jag måste förvarna gästerna att vi har det hett inne hos oss, ibland landar termometern på 28 grader inomhus. Vilken het sommar alltså! 

Till serveringshörnan brukar jag rulla vit tapet (rullen lämnade bostadens tidigare ägare åt oss) som bordduk. Idag var Smulan kreativ och målade blommor på den.


Det är okej att rita på denna bordduk.

När jag dukar bort matserveringen och ställer upp till kaffeservering så rullar jag bara bort bordduken med matkladdet och slänger tapeten i soporna. Jag har inte hittat på någon vettigare användning till tapetrullen...


Det blev flera olika sorters fisk, sallader och bröd. Fisken köpte vi denna gång från Four Seasons Fish i Sjundeå. Många gillade den! 


Lillebror började bli lite trött efter allt ståhej och ville inte blåsa ljuset. Men när vi sjöng för honom så blev han knäpptyst och lyssnade noga. 

Han fick massvis med fina presenter som kommer genast i användning och han såg ut att trivas väldigt bra på sitt kalas. 

Vi var hela gänget så svettiga av värmen och ståhejet att vi åkte på kvällen till stranden och badade tills vi frös (det (frysa) har hänt kanske två gånger i sommar). Inte varade den kalla känslan så länge före det blev svettigt igen, men det är en härligt känsla efteråt när man badat. 

Tack till alla gäster och hoppas att vi ses snart igen <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar