lördag 14 juli 2018

Veckan som varit

Mannen började på fredag sin semester vol 2. 
Första delen hade han när vi var i Sverige och nu tar vi en Finland semester. Vi kör denna semester med mindre program och far och flänger då det känns passligt. 

Om vi tittar tillbaka på veckan så har vi haft det bra. Massvis med jordgubbar och glass.
En stor grej är att Lillebror har slutat att åla och kryper nuförtiden när han måste snabbt komma någonstans! Så han skippade inte krypa-fasen :) Jag tror att det började utomhus där han märkte att det är jobbigt att dra sig fram i sanden. Då kröp han i stället. 

Nu när det har varit varmt och han har haft shorts på sig så går han björngång i stället för att inte slita på knäna :D

Här ritar han med syrran. Bara han får göra samma grejer så är han nöjd. 
På bilden håller han pennan fel väg. Ibland ritar han också med tuschpenna så att korken är på. Bra det också!


Bulan på huvudet har börjat äntligen försvinna. Den känns bara lite mjuk nu mera. 

Smulan grejar på med oss och för sig själv. Hon älskar att vara på sommarlov säger hon, härligt att höra! Med grannen vill hon vara jämnt. De har nu hittat på en lek där grannen är Anna från Frozen sagan och Smulan är Elsa.

Hon vill gärna hjälpa till med sysslor.


Ibland måste man lite hålla ett öga på henne när hon skall fixa själv det mesta (och kan för den delen också!). Lite skrämmande är det ibland när hon balanserar på stolar och försöker räckas till saker i skåpen högt upp.

Ja, och sen har vi hälsat på en katt-herreman. Hans familj var på semester så jag fick hälsa på honom. Han kom spinnande och hälsa på. Vi pratade en hel del, borstade bort tovor från pälsen och funderade på vad det skulle vara till lunch. Jag tog Smulan med några dagar och han gillade henne och lät henne krafsa honom. Personlig och vacker katt! Det blir nästan lite ledsamt efter honom :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar