måndag 15 april 2019

Palmsöndag

Vilken trevlig palmsöndag vi hade! Dessutom fyllde min moster 60 år, hurra!

Jag berättade åt Smulan på morgonen att det kan hända att det ringer påskhäxor på dörren hos oss idag och vi ger dem godis. Först hörde hon att de ger OSS godis, men när jag berättade att vi ger dem godis så ville hon också vara påskhäxa. Vi var lite oförberedda på detta så vi kollade om barnen får komma utklädda till mommo & mofa. Smulan tänkte att kanske mofa har ett hälsokex åt henne, men de överraskade henne och gav påskgodis :) Bra när hon inte har så höga förväntningar.

Efteråt var vi hela gänget och rösta inför riksdagsvalet.

När Lillebror tog sin tupplur var jag och Smulan till Konststugan för att titta på deras påskutställning och djuren som transporterats från Rehndal.


Smulan gillade kaninerna bäst.


En jättekanin.


Vackra påskarrangemang.

Vi har trevliga grannar på båda sidorna av huset. Smulan gillar speciellt det pensionerade paret. När vi kom hem så skuttade hon glatt över till dem och blev där en stund och prata. De gav lite påskgodis och hon blev super glad! Tänk att få två påskgodisar idag :) 
Jag hörde att hon frågade dem om hon kunde få komma hem till dem. Jag sa att det är okej om det är okej för dem och så traskade hon nöjd in till dem. 

När hon kom tillbaka hem så ropade hon åt grannarna "ni får komma sedan till oss i övermorgon. Inte imorgon, men i övermorgon". Hah hah, hon är nog rolig. Inte det minsta blyg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar