tisdag 25 februari 2020

Fastlagstisdag

Vi drog lite ut på sportlovsledigheten och hade allihop ledigt igår, på måndag.
Eftersom hela familjen var ledig på veckan för en gångs skull så ville vi göra något kul tillsammans.
Vi åkte över till Vanda och besökte spaet Flamingo. Där har vi varit en gång tidigare, men då var Lillebror så liten att han kommer inte ihåg något från det besöket. 

Så roligt vi hade! Bassängerna och luften var väldigt varm och behaglig så vi var där i flera timmar. Lillebror simmade och lekte i bassängen som var bara 30 cm djup (perfekt!). Smulan åkte i rutschkanor, simmade i virvlar, dök i stora bassängen och roade Lillebror i den lilla bassängen. Hon kunde ha stannat där hela dagen.

Efter ett tag menade Lillebror att det räcker nu för att han är hungrig och vill äta. Då fick vi tacka för oss och söka upp ett matställe på Jumbo. Efter middagen styrde vi med våra russinfingrar mot Flygmuseet (klick) som ligger ett stenkast från Flamingo.


Vi har besökt så många museer i år att museikortet jag gav Mannen och mig själv till julklapp har redan betalat sig tillbaka. Hädanefter är alla museibesök gratis för oss och vi har fortfarande 10 månader kvar på kortet :)


I flygmuseet fick vi gå alldeles ensamma. Vi kollade igenom stridsplan, passagerarplan, luftballonger och helikoptrar. Mannen och Smulan åkte med en flygsimulator medan jag och Lillebror byggde en landningsbana. Man fick också gå in i ett gammal passagerarplan och se hur de såg ut förr.


Spännande och roligt dag tyckte både barnen och de vuxna!

Njut av den vackra fastlagstisdagen gott folk!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar