torsdag 20 juni 2024

Sommarlov del 1

 Idag är det min första sommarlovsdag, del 1. Del två har jag sedan i slutet av juli. 

Smulan har redan varit på sommarlov sedan måndag och Lillebror började samtidigt med mig. T.om. lilla hunden Teddy har gått ut sin hundskola och är också ledig från skolan :)

Fotot är taget då han hade sista hundskoledagen. Det togs även ett gruppfoto på deltagarna.

Hela maj och juni har varit väldigt hektiskt och nu är det skönt att inte ha några planer i en veckas tid.

I juni firade Lillebror sin 7-års dag tillsammans med förskolekompisarna. Det blev inomhusfotboll med 14 barn. Som kom ihåg åt mig själv...ordna aldrig mera så stort kalas med små pojkar! Allt gick bra, men du milde sådant oväsen och vilt det var! Som tur var kalaset inte hemma hos oss :D

På jobbet var jag på en 5-dagars kurs (april och maj) med temat ledarskap för specialister. Det var en väldigt bra och intensiv kurs. Seminariedagen var igår där jag skulle presentera vad jag åstadkommit. Jag hade jobbat mentalt på det i en månads tid och jag märkte att efter att jag haft presentationen så blev jag fjäderlätt. Nu har jag blivit av med "hemläxan" och börjar sommarlov. Vilken härlig känsla efter att ha jobbat med det i en månad.

Dessutom fick jag igår efter arbetsdagen träffa för första gången barnens minsta kusin. Äntligen! Och hela hans härliga familj. Sommarlovet kan inte börja på ett bättre sätt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar